Europa Conference League

Γιούτγκλα: «Συζητήσαμε στα αποδυτήρια για την ατμόσφαιρα της Τούμπας - Καλό που ταξίδεψε στην Ελλάδα και η κοπέλα μου»

Για την ατμόσφαιρα της Τούμπας μίλησε, μεταξύ άλλων, ο Φέραν Γιούτγκλα στη συνέντευξη Τύπου ενόψει της ρεβάνς της Κλαμπ Μπριζ με τον ΠΑΟΚ (18/04, 22:00).

Ο Φέραν Γιούτγκλα εκπροσώπησε τους παίκτες της Κλαμπ Μπριζ στη συνέντευξη Τύπου ενόψει της ρεβάνς με τον ΠΑΟΚ (18/04, 22:00) για τα προημιτελικά του Europa Conference League.

Ο επιθετικός των Βέλγων στάθηκε στην ατμόσφαιρα της Τούμπας, ενώ μίλησε και για το γεγονός πως η κοπέλα του ταξίδεψε μαζί του με την αποστολή για τη Θεσσαλονίκη, χαρακτηρίζοντας την ως το μεγάλο του στήριγμα.

Αναλυτικά, όσα ανέφερε ο Φέραν Γιούτγκλα:

«Έχουμε ακούσει για την ατμόσφαιρα στην Τούμπα, το συζητήσαμε στα αποδυτήρια, μιλήσαμε γι’ αυτό. Αυτά είναι τα παιχνίδια για τα οποία ζει ένας ποδοσφαιριστής. Πιστεύουμε ότι μπορούμε να κάνουμε αυτό που πρέπει και να πάρουμε την πρόκριση για ημιτελικά».

Για την παρουσία του στην κορυφή της επίθεσης: «Δεν έγινε, δεν συζήτησα κάτι το ιδιαίτερο… Προετοιμάζομαι το ίδιο πριν όλα τα παιχνίδια και αν ξεκινήσω θα δώσω το 100% με στόχο να φτάσουμε στα προημιτελικά».

Για το γεγονός πως ήρθε η κοπέλα του μαζί: «Είναι καλό να έχεις κοντά σου τους δικούς σου ανθρώπους όπως τώρα που ήρθε η κοπέλα μου, που είναι μεγάλο στήριγμα. Μακάρι να φέρουμε καλό αποτέλεσμα για να γιορτάσουμε μαζί».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x